Werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om uw belangen door ons te laten behartigen dan voeren wij een intakegesprek bij u thuis of op een andere door u gewenste locatie. In het gesprek komen alle onderwerpen in relatie tot uw schadeclaim aan de orde.
We bespreken in ieder geval de toedracht van het ongeval en informeren u over onze beoordeling van de aansprakelijkheid. Mogelijk dat daartoe eerst nog aanvullende informatie verzameld moet worden.

Verder bespreken wij het door u opgelopen letsel, het herstel en de wijze van behandeling daarvan en de gevolgen die dit heeft voor uw werk- en thuissituatie. Aan de hand daarvan inventariseren wij uw letselschade en maken wij kenbaar welk voorschot er naar ons idee verstrekt zou kunnen worden. Ook informeren wij u over de wijze waarop de schaderegeling verder verloopt en wie daarin betrokken zijn.

Aan de hand van de inhoud van ons gesprek nemen wij contact op met de betrokken verzekeringsmaatschappij, teneinde met hen afspraken te maken over de (verdere) aanpak van de schaderegeling.
Vervolgens informeren wij u met vaste regelmaat over de voortgang en de ontwikkelingen die er zijn. Daarbij krijgt u een afschrift van de inhoudelijk relevante correspondentie die door ons met de betrokken verzekeringsmaatschappij wordt gevoerd.

Gratis letselschade advies

  Uw naam (*)

  Uw Adres

  Uw Postcode

  Uw woonplaats (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Schade Datum

  Uw bericht

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht